Lichaamsbehandelingen
Tranquility Welcome Ritual massage 45 min. € 43,50 Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals amarantolie, cederhout en sinaasappel, deze zorgen voor ontspanning voor de mind en voedend voor de huid. Tevens is de Tranquillity de huisgeur van [comfort zone]. Tranquility Ritual Deluxe massage 60 min. € 59,00 Een zeldzame zintuiglijke synergie van milde texturen, aromatische geuren en de kracht van menselijke aanraking, voor een unieke ervaring van diepe ontspanning van lichaam en geest. Geeft een gevoel van welzijn, ontspanning. Verbetert de circulatie in de spieren en zorgt voor een diepe hydratatie. Ervaar tranquillity; rust en reinheid.
OVERIGE BEHANDELINGEN (massages) De oliën die gebruikt worden zijn vrij van parabenen, siliconen en sulfaten ( werken uitdrogend) de oliën worden afgestemd op de huid. Mochten er nog vragen zijn omtrent de massage hoor ik het graag. Scrubmassage 50 min. € 43,50 Heerlijke behandeling vooraf gaand met warme Himalaya zoutblokken wordt u lichaam en geest voorbereid op een lichte massage gevolgd door een fijne scrub met warme olie. U wordt ingepakt als een soort cocon en terwijl de Himalaya zout z’n werk doet, wordt er aandacht aan uw huid besteed. Voordelen van de behandeling en wanneer: Stress Slechte slapers Verlicht spierpijn en spanningen Stimuleert het metabolisme en de stofwisseling. Verbetert bloedcirculatie Ontgift en reinigt het lichaam De dode huidcellen worden verwijderd. Wanneer deze behandeling? In alle seizoenen voor complete ontgiftingen en revitalisering. Ontspannings massage - rug 30 min. € 21,50 - achterkant lichaam 45 min. € 36,50 - voor- en achterkant lichaam 60 min. € 43,50 Heerlijke ontspannen massage, met fijne massage grepen in combinatie met warme olie, die afgestemd is op uw huid. Met prachtige muziek op de achtergrond en heerlijke geuren in de salon zult u zich snel als ontspannen voelen. Klankschaal massage 60 min. € 37,50 Tibetaanse klankschaalmassage is een buitengewoon omarmde behandeling, de geest en de ziel opnieuw harmoniseert. Aan de klankmassage ligt een oeroude kennis over de werking van klanken, die al ca. 5000 jaar geleden in Tibet werd toegepast. Met hun zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen van het lichaam wat zorgt voor balans en ontspanning. Uw lichaam wordt volledig ingemasseerd met een zachte boter om uw huid te voeden, waarna een actieve en energiegevende manuele massage volgt, de klankschalen worden toegepast wanneer het lichaam geheel is gemasseerd om zo de trillingen door te laten werken tot wel 72 uur.
Tranquility pro sleep massage                         60 min. € 59,00 Deze behandeling bevordert ontspanning slaap, een rustig brein en een sneller herstel van een jetlag. De massage wordt aanbevolen voor degene met zware stress, en niet kunnen ontspannen en slecht in slaap komen. i.v.m. etherische oliën is de massage niet geschikt tijdens de zwangerschap. Tranquility face en body ritual                        massage 60 min. € 59,00 Deze behandeling is voor het losmaken van de spieren en het verlichten van spanningen voor een totaal gevoel van welbevinden. Het is een ontspannende en verlichtende behandeling. Is ook zeer geschikt voor degenen met een droge en een uitgeputte huid, gespannen spieren. i.v.m. etherische oliën is de massage niet geschikt tijdens de zwangerschap. Hot & Cold Stone massages 25 min. v.a. € 30,00 Een diep verzachtende en zintuiglijke behandeling met een belangrijk ontgiftend, ontspannend en vocht afdrijvend resultaat. [Comfort Zone] maakt gebruik van warme basaltstenen en therapeutische essentiële oliën. Verzacht spierpijnen, verbetert het metabolisme van het lichaam en ontspant de geest.
Waxen onderbenen € 35,00 Waxen gehele benen € 55,00 Waxen oksels € 17,50 Waxen bikinilijn € 17,50 Waxen armen € 22,50 Brasillian Wax € 39,50 Boy Brasil € 45,00 Waxen borst v.a. € 37,50 Waxen rug v.a. € 37,50
© 2020 Beautysalon Marie de la Mer
Lichaamsbehandelingen
OVERIGE BEHANDELINGEN (massages) Scrubmassage 50 min. € 43,50 Heerlijke behandeling vooraf gaand met warme Himalaya zoutblokken wordt u lichaam en geest voorbereid op een lichte massage gevolgd door een fijne scrub met warme olie. U wordt ingepakt als een soort cocon en terwijl de Himalaya zout z’n werk doet, wordt er aandacht aan uw huid besteed. Voordelen en wanneer: Stress Slechte slapers Verlicht spierpijn en spanningen Stimuleert het metabolisme en de stofwisseling. Verbetert bloedcirculatie Ontgift en reinigt het lichaam De dode huidcellen worden verwijderd. Wanneer deze behandeling? In alle seizoenen voor complete ontgiftingen en revitalisering. Ontspannings massage - rug 30 min. € 21,50 - achterkant lichaam 45 min. € 36,50 - voor- en achterkant lichaam 60 min. € 43,50 Heerlijke ontspannen massage, met fijne massage grepen in combinatie met warme olie, die afgestemd is op uw huid. Met prachtige muziek op de achtergrond en heerlijke geuren in de salon zult u zich snel als ontspannen voelen. Klankschaal massage 60 min. € 37,50 Tibetaanse klankschaalmassage is een buitengewoon omarmde behandeling, de geest en de ziel opnieuw harmoniseert. Aan de klankmassage ligt een oeroude kennis over de werking van klanken, die al ca. 5000 jaar geleden in Tibet werd toegepast. Met hun zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen van het lichaam wat zorgt voor balans en ontspanning. Uw lichaam wordt volledig ingemasseerd met een zachte boter om uw huid te voeden, waarna een actieve en energiegevende manuele massage volgt, de klankschalen worden toegepast wanneer het lichaam geheel is gemasseerd om zo de trillingen door te laten werken tot wel 72 uur. De oliën die gebruikt worden zijn vrij van parabenen, siliconen en sulfaten ( werken uitdrogend) de oliën worden afgestemd op de huid. Mochten er nog vragen zijn omtrent de massage hoor ik het graag.
Tranquility Welcome Ritual massage Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals amarantolie, cederhout en sinaasappel, deze zorgen voor ontspanning voor de mind en voedend voor de huid. Tevens is de Tranquillity de huisgeur van [comfort zone]. Tranquility Ritual Deluxe massage Een zeldzame zintuiglijke synergie van milde texturen, aromatische geuren en de kracht van menselijke aanraking, voor een unieke ervaring van diepe ontspanning van lichaam en geest. Geeft een gevoel van welzijn, ontspanning. Verbetert de circulatie in de spieren en zorgt voor een diepe hydratatie. Ervaar tranquillity; rust en reinheid. Tranquility pro sleep massage                         Deze behandeling bevordert ontspanning slaap, een rustig brein en een sneller herstel van een jetlag. De massage wordt aanbevolen voor degene met zware stress, en niet kunnen ontspannen en slecht in slaap komen. i.v.m. etherische oliën is de massage niet geschikt tijdens de zwangerschap. Tranquility face en body ritual                        massage Deze behandeling is voor het losmaken van de spieren en het verlichten van spanningen voor een totaal gevoel van welbevinden. Het is een ontspannende en verlichtende behandeling. Is ook zeer geschikt voor degenen met een droge en een uitgeputte huid, gespannen spieren. i.v.m. etherische oliën is de massage niet geschikt tijdens de zwangerschap. Hot & Cold Stone massages Een diep verzachtende en zintuiglijke behandeling met een belangrijk ontgiftend, ontspannend en vocht afdrijvend resultaat. [Comfort Zone] maakt gebruik van warme basaltstenen en therapeutische essentiële oliën. Verzacht spierpijnen, verbetert het metabolisme van het lichaam en ontspant de geest.
UITBREIDINGEN LICHAAMS- BEHANDELINGEN
© 2020 Beautysalon Marie de la Mer
menu GEZICHTS- BEHANDELINGEN  LICHAAMS- BEHANDELINGEN  HOME  AANBIEDINGEN & KADOBON  EXTRA INFORMATIE  CONTACT 
45 min. € 43,50
60 min. € 59,00
60 min. € 59,00
60 min. € 59,00
25 min. v.a. € 30,00
Waxen onderbenen € 35,00 Waxen gehele benen € 55,00 Waxen oksels € 17,50 Waxen bikinilijn € 17,50 Waxen armen € 22,50 Brasillian Wax € 39,50 Boy Brasil € 45,00 Waxen borst v.a. € 37,50 Waxen rug v.a. € 37,50